Annet van Kruiningen

Mijn roots liggen in de marketing en communicatie. Al bijna dertig jaar ben ik werkzaam in dit vakgebied. Vaak in grote bedrijven die steeds groter werden. En daarmee zag ik bedrijven steeds meer ‘ontwortelen’ en mensen ondersneeuwen. En dat vond ik jammer.

En toen waren daar opeens  social media. Ik zag deze als krachtige middelen om verhalen opnieuw te vertellen.  Ik vond dat ik de enorme mogelijkheden van social media het beste vanuit mijn eigen kracht kon onderzoeken. In 2006 startte ik met mijn eigen bedrijf. Sinds 2015 werk ik daarnaast twee dagen per week als docent (Content) Marketing aan de NHL Stenden Hogeschool. Je kunt mij inhuren als adviseur of interim content manager.

Jon van der Weide

Mijn roots liggen in een lokaal privaat bedrijf. Dit heb ik vanaf de oprichting mogen ontwikkelen tot een inmiddels beursgenoteerde multinationale onderneming. Dit snel groeiende bedrijf heb ik als ondernemer geleid.

Mijn overtuiging over hoe je met je mensen, medewerkers en klanten, omgaat als de basis voor ondernemen zijn voor mij de kernwaarden voor visie en strategie. Je kunt mij inhuren als adviseur of interim manager.